Faith

A Faith megalkotását az ember hithez kötöttsége inspirálta. Kultúrától függetlenül a hit egyetemes igény, akár önmagában, akár transzcendens elemhez, akár valláshoz kötve.

A régi korokban a hitet szakrális szimbólumok jelképezték az otthonokban, mely jelen kultúránkból kiveszni látszik. Az információáradattól függő és gyorsan változó világunkban egyre nagyobb szükségünk van valami változatlanban megkapaszkodni. A Faith, mint lámpa, ennek az igényét fejezi ki, formáját ez alakította szoborszerűvé. Külső karakterében felfedezhető az imára emelt kezek íve, ami a természetfelettihez fordulás legősibb szimbóluma. Egymásból kibomló elemei jelzik, hogy részei vagyunk valami nagyobb egésznek, s egyben reflektál arra is, hogy élettörténetünkből építjük fel saját hitrendszerünket, a magunk belső kapaszkodóit. A legbelső elem kitöltetlensége jelzi, hogy a sokféle tapasztalatból felépülő hitnek a valódi belső esszenciája mindenkitől megkülönböztethetően a miénk: mindig az egyén tölti meg tartalommal.

Míg a régi imalámpák kicsik és gyertyával világítanak, addig a Faith a mai modern korra utalva ennek ellentétét adja: LED-del világít, méretével a hit monumentalitását képviseli, a belső üres rész pedig fény és anyag helyett az ürességgel, a csenddel késztet minket belső, meditatív elmélyülésre. A talp tükröződése nem csupán megsokszorozza a vizuális élményt, hanem jelezni hivatott azt is, hogy a saját hitünk visszatükröződik minden megnyilvánulásunkban és egyben mi magunk is visszatükröződünk a saját hitünkben. 

A lámpa állítható fényerősségű LED-jei szimbolizálják azt, amit a hit betölt az életünkben: a mindig változó lendületünket, a fényt, a reményt, mely megvilágítja a saját utunkat. A Faith éppúgy lehet otthonunk világítóteste, mint ahogy elmélyülésre hangoló dekoráció is.

A lámpa tömör kőrisfából készült, talpa rozsdamentes acél.

A felületen természetes hatású matt lakkot használtunk. Ez a lámpa három rejtett LED áramkörrel rendelkezik: kívül, belül és alul található fényforrás.

A fényerősséget és az áramköröket távirányítóval külön-külön és együtt is lehet kapcsolni, szabályozni. Ez rendkívüli variációs lehetőségeket kínál a fények beállításához, ezáltal a lágy hangulatvilágítástól a teljes megvilágításig számtalan fényhatás érhető el. A lámpa más típusú keményfából is rendelhető.

A megjelenített termék prototípus a termékekhez. Rendelhet eltérő fafajtákból készült vagy eltérő színű/színkombinációjú termékeket. Amennyiben egyedi elképzelése van, kérjük, jelezze azt a Kapcsolati űrlapon. Különböző méretű elemeket is előállíthatunk, de ez új tervezést és tervezést igényel, és megváltoztatja a termék alakját és teljes hatását. Minden termékünk egyedi sorozatszámmal rendelkezik.

Méret: Szélesség 1800 mm x Mélység 850 mm x Magasság 420 mm

Még több design

Wave

asztal

Intermodality desk

asztal

Sailaway

fali lámpa / asztali lámpa

Fireplace

dohányzóasztal

Zoom table

asztal

Zoom table
Zoom table
Zoom table
Zoom table
Zoom table