Fireplace

A Fireplace megalkotását tűzrakó inspirálta: belső világítása a tüzet idézi, mely összehozza az embereket – utalva azokra az időkre és alkalmakra, mikor a tűz köré gyűlünk, hogy az otthon melegében együtt lehessünk Pszichológusként pontosan tudom, milyen fontos az emberek egyensúlyának megteremtéséhez az élő, emberi kapcsolat. A valódi, fizikai együttlét, az “itt és most”, ami nem mérhető össze az online térben való találkozással. A Fireplace éppen ennek a hiánypótló szimbóluma: együtt lenni másokkal, karnyújtásnyira, vagy még közelebb. Nem csak sejteni a másik elérhetőségét, hanem biztosnak lenni benne. S a tűz fénye – ahogyan a tábortűz körüli emlékeink is őrzik – úgy forraszt össze bennünket, hogy a közösség, a valahová tartozás érzését nyújtja.

Rusztikus felülete égetett, szenes hatást kelt, miközben formavilága modern és funkcionális. A Fireplace kiváló minőségű tömör fenyőből készült. Anyagában és színezésében egyaránt antikolt, különleges felületkezelése révén hamus, égetett érzetet kelt. A rusztikus megjelenése mellett részleteiben megjelenik a modern formavilág és funkcionalitás.

Az asztalon bárhol elhelyezhetők tárgyak anélkül, hogy a kiáramló fény útját állnák. Tetején edzett üveg van. A világítást – mely akár 24 órán keresztül működtethető akkumulátorról – meleg fényű érintőkapcsolós LED biztosítja.

A Fireplace esetében a fa tulajdonságai és felületkezelése miatt nem lehetséges tökéletesen azonos színű termékeket előállítani.

Méretei: 860 mm átmérő (üveg átmérő 940 mm) x magasság: 510 mm

 

A Fireplace esetében a fa különleges tulajdonságai és a felületkezelés módszere miatt nem tudunk teljesen azonos színű terméket létrehozni. Minden darab felülete egyedi. Ennek ellenére megpróbáljuk elérni a lehető leghasonlóbb megjelenést a megrendelt termékekben.

A megjelenített termék prototípus a termékekhez. Rendelhet eltérő fafajtákból készült vagy eltérő színű/színkombinációjú termékeket. Különböző furnérozást is biztosítunk. Amennyiben egyedi elképzelése van, kérjük, jelezze azt a Kapcsolati űrlapon. Különböző méretű elemeket is előállíthatunk, de ez új tervezést és tervezést igényel, és megváltoztatja a termék alakját és teljes hatását. Minden termékünk egyedi sorozatszámmal rendelkezik.

Még több design

Wave

asztal

Faith

lámpa

Sailaway

fali lámpa / asztali lámpa

Intermodality desk

asztal

Zoom table

asztal

Zoom table
Zoom table
Zoom table
Zoom table
Zoom table