Inspiráció

Stromajer Attila vagyok, a Stroodesign alapítója és tervezője.

Arra törekszem, hogy olyan tárgyakat és bútorokat tervezzek – melyek olyan értékek – mint a fenntarthatóság, időtállóság, funkcionalitás -, és a hétköznapi igények kiszolgálása mellett lelki értelemben is többet nyújtanak számunkra. A bútorok lelki minőségükben is hatnak ránk, hangulatokat, érzelmeket, gondolatokat keltenek. Segítségünkre vannak közérzetünk javításában és inspirálnak bennünket.

A tervezés során ezért pszichológusként és tervezőként egyaránt igyekszem felhasználni az emberi lélek mozgatórugóiról és igényeiről szerzett tudásomat és tapasztalatomat, melyet aztán igyekszem beletervezni élettársainkba, a bútorokba. Tervezői munkámban a tudatosság mellett az intuíció is hangsúlyt kap.

A célom az, hogy ezekre az alkotásokra ne csak tárgyként, vagy eszközként tekintsünk, hanem társainkká váljanak a mindennapokban és összhangban legyenek velünk.

Szolgáltatásaink

A Stroodesign ezen koncepció mentén – a saját ötletek megvalósítása mellett – megbízásra és teljesen személyre szabott módon is vállal széles spektrumú iparművészeti tevékenységet és formatervezést.

Többek között bútorokat, beltéri és kültéri térinstallációkat, dekorációkat, lámpákat, falburkolatokat, konyhai kiegészítőket, díjakat, szobrokat és más tárgyakat tervezünk.

Az igényfelmérés során a megrendelő személyiségéhez, stílusához, cég esetében annak arculatához illeszkedve kezdjük meg a ránk bízott, vagy közös tervezést. Ennek érdekében pszichológiai módszerekkel is hozzá tudunk járulni a minél inkább személyiség orientált igényfelméréshez.

Saját tervek, vagy megbízás alapján magas minőségű, egyedi formatervezésű és kivitelezésű kézműves bútorokat készítünk széleskörű, bevált alvállalkozói hálózattal.

Megrendelések esetén rugalmasak tudunk lenni anyagfelhasználásban, méret és formaterv változtatások tekintetében is.