Sailaway

A „Sailaway” lámpa elkészítését a vitorlázás élménye és olyan emberi igények inspirálták, mint az utazás, a felfedezés, a kikapcsolódás, a szabadság, a közös aktivitás, a sport, a versenyzés és a természet iránti vágy.

A hajózás, mint közlekedési mód szinte egyidős az emberiséggel. A lámpa fizikai és szellemi utazásra hív minket a dolgozószobából. Ahogy elhajózunk, elhagyjuk a kötöttségeket, a problémáinkat, ismeretlen vizekre hajózunk, ahol a természetet élményét sokkal intenzívebb, kötetlenebb és szabadabb módján tapasztaljuk meg, mint a szárazföldről. hajózás során elszakadunk a parttól, a kötöttségektől, gondjainkat hátrahagyva nekiindulunk a végtelennek és az ismeretlen felé, ahol a szelet, a hullámokat, a természetet élvezve sokkal intenzívebb, kötetlenebb és szabadabb módján tapasztaljuk meg a természet élményét, mint a szárazföldről. A hajózás során nem csupán fizikálisan hagyjuk magunk mögött a mindennapi rutint és kötöttségeket, hanem mentálisan és érzelmileg is. Alkalmunk nyílhat egy belső utazásra is, önmagunk és kapcsolataink felfedezésére, a bennünk rejlő lehetőségek felismerésére és a szellemi szabadság megélésére. A lámpa megalkotását a hajózás fizikai és lelki kettőssége inspirálta. A lámpa a világ és önmagunk felfedezésének, a folytonos útkeresésnek és a szabadság vágy szimbóluma, ahol a fénye mutatja nekünk az utat.

„Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.” /Márai Sándor/

A cél az volt, hogy a lámpa apró részleteiben és benyomásokban emlékeztessen egy vitorlásra, de ne egy konkrét hajó formát mintázzon. A hajó többi részletének tervezésekor és az anyagfelhasználásban is követtük az alap koncepciót. A hajó teste kőris és diófából készült, felületkezelésként természetes anyagokat, olajat és félfényes lakkot használtunk. A vitorla alapja újrahasznosítható polietilén (PET) lapokból áll, melyet vitorla készítésnél is használt vászonnal borítottunk be, varrással a perforációk mentén. Az elektromos kábelt kenderrel vontuk be.

Két db USB töltő található a talpban technikai eszközök töltésére. A lámpát közvetlenül a falba is beköthetjük így a kábel nem látható. A lámpa többféle formában is rögzíthető a falra. A fali konzolban 5m kábel tekerhető fel. Az elektromosság átvitele a felső részből a talpba fém érintkezőkkel lett megoldva kábelek helyett, elkerülve a kábelszakadást.

A lámpában kétféle világítás található, melyek közül az egyik fókuszált a másik szórt hangulatvilágítást ad. Mindkét fényforrás érintős fényerőszabályzókkal állítható a leggyengébbtől a legerősebbig. A lámpa egy egyszerű mozdulattal leszedhető a talpáról és felhelyezhető a fali konzolra. Két db USB töltő található a talpban pl. telefonunk feltöltésére. A felső része lehajtható, így a fény is tetszés szerint állítható. Többféle lámpaként használható, íróasztali, asztali dekorációs, éjjeli, éjjeli-fali és fali lámpaként.

A megjelenített termék prototípus a termékekhez. Rendelhet eltérő fafajtákból készült vagy eltérő színű/színkombinációjú termékeket. Amennyiben egyedi elképzelése van, kérjük, jelezze azt a Kapcsolati űrlapon. Különböző méretű elemeket is előállíthatunk, de ez új tervezést és tervezést igényel, és megváltoztatja a termék alakját és teljes hatását. Minden termékünk egyedi sorozatszámmal rendelkezik.

Még több design

Wave

asztal

Faith

lámpa

Intermodality desk

asztal

Fireplace

dohányzóasztal

Zoom table

asztal

Zoom table
Zoom table
Zoom table
Zoom table
Zoom table