Wave

A Wave-et a piramisok lépcsői és a víz hullámai, vagyis olyan elemek ihlették, melyek egyszerre keltenek statikus és dinamikus élményt. Célunk volt olyan darabot alkotni, mely magában hordozza a transzformáció dinamizmusát az egymáshoz képest legyezőszerűen elforgatott elemek révén. A monumentális és változékony ingerek akaratlanul is vonzzák a figyelmet: egy hatalmas építmény vagy a víz folyton változó mozgása magával ragadja az embert. S épp ezek azok, melyek egy otthonba nem vihetők be. A Wave ebből született: magába zárja az ember alkotta monumentalitás és a természet alkotta elem dinamikus változékonyságának impresszióját, hogy életterünk állandó része lehessen. Az asztal minden perspektívából más és más látványt nyújt, szimbolizálva az élő anyag és az élet folyton változó világát.

A Wave csupán kétféle anyagot tartalmaz, tömör kőrisfát és edzett üveget, melyek vékony felületen érintkeznek, s kiemelik a bútordarab légiességét és természetességét. Az asztal szerkezetében teljesen öntartó: a formát semmilyen szerelvény nem bontja meg. Felülete természetes anyagokból készült, matt lakkal kezelt. Az asztal más típusú keményfából is rendelhető.

Méretei: szélesség: 1500 mm x mélység: 780 mm x magasság: 360 mm

A megjelenített termék prototípus a termékekhez. Rendelhet eltérő fafajtákból készült vagy eltérő színű/színkombinációjú termékeket. Amennyiben egyedi elképzelése van, kérjük, jelezze azt a Kapcsolati űrlapon. Különböző méretű elemeket is előállíthatunk, de ez új tervezést és tervezést igényel, és megváltoztatja a termék alakját és teljes hatását. Minden termékünk egyedi sorozatszámmal rendelkezik.

A Wave 2017-ben arany érmet nyert az egyik legrangosabb dizájn versenyen, az A’ Design Award-on Bútor és lakásdekoráció kategóriában. Emellett több dizájn és építész fórumon is beválasztották 2017 top 10 tervezői munkái közé. Olyan nívós nyomtatott és online fórumokon jelent meg, mint az Otthon magazin és az Inouthome. Az asztal több nemzetközi kiállításon is ki volt állítva.

Még több design

Intermodality desk

asztal

Faith

lámpa

Sailaway

fali lámpa / asztali lámpa

Fireplace

dohányzóasztal

Zoom table

asztal

Zoom table
Zoom table
Zoom table
Zoom table
Zoom table