Zoom table

A Zoom asztalt alapvetően a fényképezőgép blendéje és annak mozgása inspirálta. A lamellás kiképzést a fényképező blendéjéhez hasonlóan az egymáson elforgatott téglalapok és keretek hozzák létre. A rotált szelvények a mozgás képzetét keltik. A blende záridejével (vagy exponálási idő) szabályozzuk, hogy milyen hosszan exponáljon a fényképezőgép azaz mennyi fény érje a fényérzékeny szenzort. Ezt szimbolikusan, vagy analógiásan lelki működésünkre lefordítva úgy is értelmezhetjük, hogy a világ, az információk befogadásának milyen összetettségét, részletességét akarjuk és tudjuk befogadni. Ez utalhat a világra, környezetünkre, önmagunkra való rálátás képességére, igényére, a befogadás mennyiségére és minőségére. A blende működése analóg az érdeklődésünkkel, nyitottságunkkal, információ éhségünkkel, a körülöttünk lévő világ és önmagunk megismerésére való igényünkkel. A fotós a témaválasztás egyedi jellege mellett a beállításokon keresztül saját képére és látásmódjára szabja a beérkező információk értelmezését, feldolgozását és láttatását. Megmutatja hogyan is értelmezi a valóságot, azaz inkább az ő szubjektív valóságát és mit szándékozik közölni, mit üzen az adott képpel. A megszerzett információk kiválasztása, begyűjtése, értelmezése és üzenetté való konvertálása igen szubjektív folyamat, ami pedig sokszor inkább utal az egyéniségünkre, érzelmi működésünkre és személyégünkre, mint a valóság objektív ábrázolására.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

A megjelenített termék prototípus a termékekhez. Rendelhet eltérő fafajtákból készült vagy eltérő színű/színkombinációjú termékeket. Amennyiben egyedi elképzelése van, kérjük, jelezze azt a Kapcsolati űrlapon. Különböző méretű elemeket is előállíthatunk, de ez új tervezést és tervezést igényel, és megváltoztatja a termék alakját és teljes hatását. Minden termékünk egyedi sorozatszámmal rendelkezik. 

Még több design

Wave

asztal

Faith

lámpa

Sailaway

fali lámpa / asztali lámpa

Fireplace

dohányzóasztal

Intermodality Desk

asztal

Zoom table
Zoom table
Zoom table
Zoom table
Zoom table